Avís Legal


En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Josep Maria Raventós i Blanc SA l'informa que és titular del lloc web www.raventos.com. D'acord amb l'exigència de l'article 10 de l'esmentada llei, Josep Maria Raventós i Blanc SA informa de les dades següents: el titular d'aquesta pàgina web és Josep Maria Raventós i Blanc SA amb CIF A58136847 i domicili social a Josep Maria Raventós i Blanc SA, plaça del Roure s/n, 08770 Sant Sadurní d'Anoia inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al tom 7113, foli 167, full 85726, llibre 6387, secció 2a, inscripció 1a. L'adreça de correu electrònic de contacte amb l'empresa és raventos@raventos.com.

Usuari i règim de responsabilitats. La navegació, l'accés i l'ús pel lloc web de Josep Maria Raventós i Blanc SA confereix la condició d'usuari, per la qual s'accepten, des de la navegació per les pàgines de Josep Maria Raventós i Blanc SA, totes les condicions d'ús aquí establertes sens perjudici de l'aplicació de la normativa corresponent de compliment legal obligat segons el cas. Les pàgines web de Josep Maria Raventós i Blanc SA proporcionen gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estén a la veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis facilitats per Josep Maria Raventós i Blanc SA per accedir a determinats continguts o serveis oferts per les webs. També és responsable de l'ús que doni a les claus d'accés que hagi obtingut en emplenar els formularis esmentats i de l'ús de la informació, serveis i dades oferts per Josep Maria Raventós i Blanc SA contràriament al que disposen aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

Política d'enllaços i exempcions de responsabilitat. Josep Maria Raventós i Blanc SA no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts a la seva pàgina web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap mena de control sobre el contingut d'altres pàgines de la xarxa. Així mateix, tampoc garanteix la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços. Josep Maria Raventós i Blanc SA declara que ha adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web que es puguin derivar de la navegació per les seves pàgines web. En conseqüència, Josep Maria Raventós i Blanc SA no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que pel fet de navegar per Internet pogués patir l'usuari.

Modificacions. Josep Maria Raventós i Blanc SA es reserva el dret a fer les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web, tant pel que fa als continguts del web com a les condicions d'ús d'aquest o a les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions es poden fer, mitjançant el web, de qualsevol manera admissible en dret i són de compliment obligat durant el temps en què estiguin publicades al web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres de posteriors.

© Raventós i Blanc SA, 2017