Los momentos de Pepe Raventós Blog oficial de Raventós i Blanc

Col·laborem amb la iniciativa Verema Solidària per a construir un món millor

Publicado el 27 09 2016      

Aquest darrer diumenge 25 de setembre vam col·laborar amb una iniciativa molt bonica, La Verema Solidaria que va tenir lloc a la Finca Parera (Sant Llorenç d’Hortons). Amics del sector, moltes famílies i gent dels pobles del voltant, van ser en total més de 250 persones les que van participar ahir per a tallar amb la pobresa i lluitar contra l’exclusió social.

Per a nosaltres el respecte per la natura i per l’ésser humà és una quelcom important i que ens agrada defensar. Amb iniciatives com aquesta volem fer realitat la il·lusió, l’alegria i l’esperança que tot nen es mereix tenir. Sempre que podem ens agrada posar el nostre granet de sorra amb iniciatives solidaries com aquesta. És la primera edició i esperem que sigui la primera de moltes.

Tots els diners que es recaptin a través de la campanya de micromecenatge, activa des de l’1 de setembre ja porten prop de 8.000€ es destinaran a projectes socials, educatius i terapèutics de l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf (AFAMMG) i Càritas Sant Feliu de Llobregat.

Les imatges del dia quedaran en el nostre record. Fins l’any que ve!

En Pepe i en Ruben Parera. Sor Lucía Caram que també es va apropar en un dia tan especial per a tots

Deja tu comentario

Tu dirección de correo nunca será compartida. Los campos marcados con * son obligatorios.

© raventos i Blanc, 2010 www.raventosiblanc.com Concept by PUIGDEMONTROCA