Abril de 2019
Reconeixements, Conca

Vinous Favourites

Josh Raynolds destaca el nostre Blanc de Blancs a la portada de Vinous com el seu vi preferit de la setmana.

File
Frebrer de 2019
Entrevistes, Conca

La Fura

Article destacat a La Fura, l'informatiu gratuït de referència al Penedès on es destaca la situació de canvi del Cava i la seva denominació d'origen. Es posa l'accent en la marxa de Corpinnat i posen d'exemple Conca del Riu Anoia per la seva sortida de la DO el 2012. Entre d'altres elaboradors, entrevisten Pepe Raventós, qui ens dóna la seva visió: "Què puc fer per treballar el Penedès i posar-lo entre els grans vins del món?

File
Gener de 2019
Conca, Tast

Decanter

Aquest mes de gener Jane Anson, dins de la seva columna "What I've been drinking this month", ha tastat el nostre De la Finca 2015. " És deliciosament fresc en la seva estructura, de manera enganyosa, ja que els sabors cítrics i de flor de saüc es desenvolupen suaument al paladar i es mantenen amb una brillant tenacitat ".

File
Desembre de 2018
Conca, Entrevistes

El Nuevo Día

Burbujas de tradición centenaria

El diari de Puerto Rico, El Nuevo Día, publica una entrevista a Pepe Raventós sobre Conca del Riu Anoia i el seu somni: Mas del Serral.

File
Desembre de 2018
Entrevistes, Conca

Sommelier

Perú

Entrevista a Pepe Raventós per la revista Sommelier, del Perú. Pepe ens parla d'història, de tradició, de Conca del Riu Anoia i de Mas del Serral.

File
Desembre de 2018
Articles, Conca

Revista H

Perú

Article escrit per Pepe Raventós on ens confessa, entre altres, que se sent més un viticultor que un enòleg, que ha trobat el camí en què està còmode, està tranquil i gaudeix del moment. Ens vam quedar amb el seu següent afirmació: "la grandesa del vi està en l'origen, no en el mètode". L'origen és natura. I el nostre paper, com creadors de vins, és interpretar què és el més pur i traslladar-lo a una ampolla, sense filtres. "

File
Juliol de 2018
Articles, Conca, Entrevistes

Wands

Japó

Raventós i Blanc: DO Conca del Riu Anoia

La revista japonesa Wands, referent en el sector de vins del país nipó, dedica dues pagines a Raventós i Blanc, realitzant una entrevista a Pepe Raventós, en la que parla sobre el somni Conca del Riu Anoia i els projectes de futur.

File
Gener de 2018
Articles, Conca

The Boston Globe

Ellen Bhang - Estats Units

Els escumosos espanyols demostren el seu patrimoni

"El llinatge de la família Raventós es remunta a 1497, però no tenen por d'evolucionar. Al 2012, la generació 21 va decidir abandonar la DO Cava per crear una denominació geogràfica més estricta i definida. La varen anomenar Conca del Riu Anoia, on es troba la seva finca biodinàmica. Els seus vins son captivadors i expressen un perfil mineral molt refinat."

File
Desembre de 2017
Articles, Conca

USA TODAY

Lauren Mowery - Estats Units

Bubbles beyond Champagne

Recorregut per 10 zones vitícoles del món, entre ells, Conca del Riu Anoia

File
Març de 2017
Articles, Conca

Daily Mail

Olly Smith - Regne Unit

Pop down the local ...because small growers using indigenous grapes are making some knockout wines “Recently I attended Viñateros, a tasting held by importers and winegrowers focused on Spain. Their passion for wines made from indigenous varieties is underpinned by their belief that great wine is made in the vineyard rather than winemaking technique.” 

File
Desembre de 2016
Articles, Entrevistes, Conca

Planeta Vino

Andres Proensa - Espanya

Bodegas fuera de su DO. Al amparo de la intemperie. “No deja de sorprenderme como bodegas de prestigio como Raventós i Blanc o Artadi, se ven impulsadas a abandonar unas instituciones que se sustentant precisamente en el prestigio que proporciona la acción de las bodegas que trabajan en su ámbito territorial.”

File
Frebrer de 2016
Conca

FINANCIAL TIMES

Jancis Robinson - Regne Unit

What’s in Wine Appellation? “El más notable fue quizás Pepe Raventós que, cansado de la comodidad de la denominación Cava, ahora produce espumosos diferentes en el centro de la región del Cava. Ha creado una nueva y más pequeña apelación: Conca del Riu Anoia”.

File
Novembre de 2015
Tast, Conca

Jancis Robinson, Regne Unit

Jancis Robinson Blogs. Jancis Robinson. UK. 21 Novembre 2015. “Raventós i Blanc, Textures de Pedra 2011, Conca del Riu Anoia”.   Jancis Robinson tasta el nou Blanc de Noirs de Raventós i Blanc i li dona 17/20: This s a wine to seriously challenge the Cava status quo. Admirable persistence.”

File
Novembre de 2015
Articles, Conca

The New York Times, EEUU

Vins per Thanksgiving

File
Juny de 2015
Conca

Le Monde

Le Monde, França, Juny 2015.   “Les pétillants italiens et espagnols en pleine effervescence” artícle a Le Monde de Ophélie Neiman que fa referencia al projecte Conca del Riu Anoia.

File
Juny de 2015
Conca

El Pais Semanal

El Pais Semanal, Espanya, 15 Juny 2015.   Raventós i Blanc seleccionat com a Conca del Riu Anoia a La (no) guía de los vinos españoles.   De la Finca 2011 seleccionat entre els dos unics escumosos escollits a Catalunya (un Cava i un Conca del Riu Anoia) entre els 50 vins recomenats per Todovino a La (no) guía de los vinos españoles.

File
Juny de 2015
Conca

Wine & Spirits

Wine & Spirits, Estats Units, Juny 2015.   Hereu i De Nit 2012 han estat seleccionats com Conca del Riu Anoia i no sota la denominació Cava a la prestigiosa revista Wine & Spirits sobre els millors escumosos de l’any per a l’estiu.

File
Agost de 2013
Articles, Conca

Euposia

De la Finca 2009

Euposia, Luglio- Agost 2013. De la Finca 2009, gran explicació i reportatge sobre el nou escumós de Raventós i Blanc de la Finca i tota la filosofia de bio sinèrgies que s’amaga darrera de cada ampolla.

File
Agost de 2013
Articles, Conca

Planeta Vino

50 claves

Planeta Vino, Agost 2013. “50 claves”. Andrés Proensa i tot el seu equip fan un repàs per les principals DO espanyoles, i destaquen a cadascuna d’elles una bodega. A la Do cava destaquen Raventós i Blanc sota el títol: “Raventós i Blanc, el cava queda orfe”.

File
Juliol de 2013
Articles, Conca

Perú21

De Nit de Raventós i Blanc

Peru21, Juliol 2013. Dintre de la secció de gastronomia d’aquest important diari de peruà; destaquen el De Nit de Raventós i Blanc; escrit pel director del restaurant Central de Lima, Gregg Smith.

File
Juliol de 2013
Articles, Conca

El 3 de vuit

Raventós i Blanc treballa en una nova DO per als escumosos

El 3 de vuit, 12 de juliol de 2013. “Raventós i Blanc treballa en una nova DO per als escumosos”. Destacat article parlant de tots els requisits Conca del riu Anoia i la important feina que està fent el celler Raventós i Blanc.

File
Juliol de 2013
Articles, Conca

Magazine El Periódico

De la Finca 2009 recomanat per Quim Vila.

El Periódico de Catalunya, 2 de juliol de 2013. De la Finca 2009 recomanat per Quim Vila.

File
Juny de 2013
Articles, Conca

The Wall Street Journal

Cava Seeks to make a new name for itself

The Wall Street Journal, 29-30 de juny de 2013. “Cava seeks to make a new name for itself” by Lettie Teague. La coneguda periodista sobre vins del més internacional diari del món, The Wall Street Journal, dedica una pàgina sencera a entrevistar al Pepe Raventós per parlar de Conca del riu Anoia. Lettie Teague destaca la importància d’aquesta nova futura denominación per posicionar els escumosos de qualitat en un nivell suficient que els permeti competir amb champagne; repassant tots i cadascun dels requisits vitivinícoles que donen significat a Conca del riu Anoia. Y acaba l’article (desprès d’explicar un testing d’escumosos del món on una persona es sorprèn pel preu elevat d’un cava), així: “And if it were chamagne and not cava? Well, that would be different, they said. At least one ex cava producer is hoping they’ll feel that way too, if the label says “Conca” instead.  

File
Maig de 2013
Articles, Conca

Viini Magazine

VIINI magazine. Maig 2013. Edició especial sobre escumossos amb història sobre Raventós i Blanc i Conca del riu Anoia.

File
Maig de 2013
Articles, Conca

WineLuxe

Important article sobre Conca del riu Anoia i Raventós i Blanc.

Wine Luxe Magazine, Hong Kong, Maig 2013. Important article sobre Conca del riu Anoia i Raventós i Blanc.

File
Maig de 2013
Articles, Conca

Aperitif

Nous reconeixements al movimient Conca del riu Anoia

Aperitif, Noruega; Maig 2013. Un nou article sobre Raventós i Blanc, la seva història i família i sobre la filosofia Conca del riu Anoia.

File
Abril de 2013
Articles, Conca

OGZ Johannes Einzenberaer

Premsa austríaca sobre Conca del riu Anoia

OGZ Johannes Einzenberaer. Wein Wolf, Abril 2013. Premsa austríaca sobre Conca del riu Anoia; amb menció especial a L’Hereu 2010 i el De Nit 2010.

File
Abril de 2013
Articles, Conca

El Comercio, Perú

Festejos y sabores en la noche de l’Hereu

El Comercio, Perú 16 d’Abril de 2013. “Festejos y sabores en la noche de l’Hereu”. En aquest article el periodista es fa ressó de la festa organitzada pel nostre importador Panuts “La noche de l’Hereu” durant la visita del Pepe Raventós a Perú. Sopar que va tenir lloc al restaurant del famós chef peruà Rafael Piqueras.

File
Març de 2013
Articles, Conca

Glorian Rouka

Glorian Rouka & Viini per Essie Avellan

Glorian Rouka & Viini per Essie Avellan. Març 2013. De Nit Conca del riu Anoia recomendado per la prestigiosa periodista de vins escumosos Essie Avellan.

File
Gener de 2013
Articles, Conca

Economia Digital

Raventós i Blanc renúncia a la denominació d'origen de l'escumós català per reforçar la marca a mercats internacionals

Raventós i Blanc renúncia a la denominació d'origen de l'escumós català per reforçar la marca  a mercats internacionals

File
Gener de 2013
Articles, Conca

Elmundovino.com

Raventós i Blanc abandona la DO Cava. Vol recuperar la "Conca del Riu Anoia"

Raventós i Blanc abandona la DO Cava. Vol recuperar la "Conca del Riu Anoia"

File
Gener de 2013
Articles, Conca

Euposia

Pepe raventos (Raventos i Blanc) spiega perchè lascia, da questo mese, la denominazione Cava

Pepe raventos (Raventos i Blanc) spiega perchè lascia, da questo mese, la denominazione Cava

File
Gener de 2013
Articles, Conca

Blog Jose Peñin

Rebelión en el cava

El celler Raventós i Blanc abandona la Denominació geogràfica del Cava. és una de les conseqüències de l'erràtica història d'aquesta beguda en els últims dotze anys, el prestigi internacional ha decrescut, no per la seva qualitat, que ha anat en augment, sinó pels seus preus de saldo.

File
Gener de 2013
Articles, Conca

Proensa

Raventós i Blanc abandona la DO Cava. Josep Raventós, màxim responsable de la firma, ha declarat a proensa.com seva intenció de "obrir un camí més" amb l'impuls de la indicació geogràfica Conca del Riu Anoia.

Raventós i Blanc abandona la DO Cava. Josep Raventós, màxim responsable de la firma, ha declarat a proensa.com seva intenció de "obrir un camí més" amb l'impuls de la indicació geogràfica Conca del Riu Anoia.

File
Gener de 2013
Articles, Conca

Ellos y Ellas

La Joya de la Familia

Ellos y Ellas. Perú Gener 2013. “La Joya de la Familia”, per Cristina Vallarino. Article sobre Conca del riu Anoia.

File
Gener de 2013
Entrevistes, Articles, Conca

El Periódico

Les arrels i les ales. Raventós i Blanc impulsa la denominació Conca del Riu Anoia

Les arrels i les ales. Raventós i Blanc impulsa la denominació Conca del Riu Anoia

File
Gener de 2013
Articles, Conca

Planeta Vino

25 años y un dia de Raventós i Blanc. La fuerza del roble.

25 años y un dia de Raventós i Blanc. La fuerza del roble. En este amplio reportaje, Andrés Proensa hace un repaso de la historia de RiB y de la cata que hizo durante su visita el pasado verano, con magníficas puntuaciones a las Enotecas y Manuel Raventós. Concluyendo el artículo: No podemos más que admirar el arrojo de su promotor y considerar la medida (Conca del Riu Anoia) coherente con todo lo que nos contaba cuando hicimos este reportaje.

File
Desembre de 2012
Articles, Conca

Shuhan News

Shuhan News, Japó.

Shuhan News, Japó, 11 de Desembre 2012. Article escrit pel periodista Joshiy Sato sobre Raventós i Blanc i Conca del riu Anoia.

File
Desembre de 2012
Articles, Conca

La Vanguardia

La marxa de Raventós i Blanc de la DO Cava sacseja el sector, mentre que el Consell Regulador nega que hi hagi "cap crisi"

La marxa de Raventós i Blanc de la DO Cava sacseja el sector, mentre que el Consell Regulador nega que hi hagi "cap crisi"

File
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.