Abril de 2017
Articles

The Wall Street Journal

Lettie Teague - Estats Units

La periodista Lettie Teague demana consell als millors summillers d'Estats Units per escollir els millors bars de copes del pais.

File
Març de 2017
Articles

The Whashington Post

David McIntry - Canadà

Set the stage for spring with these 5 wines “Raventós I Blanc està intentant fer valer les bombolles espanyoles al nivell del Champagne, per això els seus vins no estan etiquetats com a Cava.”

File
Frebrer de 2017
Articles

CALGARY HERALD

Geoff Last - Canadà

Top wines from 2016 that can be enjoyed now. “Al crear aquesta llista, potser no busco els millors vins, però vins que representen una selecció que tornaria a provar una vegada rere l’altre perquè et donen plaer en tot moment.”

File
Gener de 2017
Articles

Wine Whath

Japó

La revista japonesa dedicada al mundo del vino, nos dedica una doble paginación, en la que explica la tradición vitícola de nuestra finca así como los mejores maridajes para nuestros espumosos más solicitados en el país.

File
Gener de 2017
Articles

WINE ENTHUSIAST

Michael Schachner - Estats Units

Sparkling Wines For Every Occasion and Budget. Selecció dels millors escumosos d’arreu del món, en el que Manuel Raventós Negra 2007, esdevé l’elecció del editor.

File
Gener de 2017
Articles

BLOOMBERG BUSINESS

Elin McCoy - Estats Units

Can Cava Convince the World It’s Worth $200 a Bottle? “Les coses van començar a canviar fa uns anys, quan el propietari rebel de la gran valorada bodega Raventós i Blanc va declarar que la imatge del cava era dolenta i que no posaria mai més aquesta paraula en les seves etiquetes.”

File
Gener de 2017
Tast

LE FIGARO VIN

Jean Baptiste Ancelot - França

Bonn année avec du cava espagnol! "En estas fiestas de fin de año, decidimos cocinar un menú especial diseñado en torno a tres espumosos de Raventós i Blanc."

File
© Raventós i Blanc SA, 2017