Octubre de 2018
Entrevistes

Una gran DO d'escumosos té una oportunitat increïble de triomfar al món

EL 3 DE VUIT - ESPANYA

Entrevista sobre Pepe Raventós, Raventós i Blanc i Conca del Riu Anoia al diari regional el 3 de 8. On es parla, entre d'altres, de la nostra sortida de la DO Cava i del camí que seguirem en un futur.

File
Agost de 2018
Articles

La Vanguardia

Ramón Francàs - Espanya

Raventós i Blanc torna als origens

La Vanguardia publica un article on en Pepe Raventós, reivindica la finca i el roure de la família Raventós. En aquest article on es parla de conquistar el mercat espanyol, de les vendes en exportació i de l’herència de la família, l'autor escriu "Raventós i Blanc esta considerado el elaborador que marca tendencia con el vino espumoso biodinamico de referencia en el mundo".

File
Maig de 2018
Articles, Entrevistes

El Mundo. Actualidad Económica

Victoria Gallardo y Javier Luengo - Espanya

De Nova York a la vinya per viure 100 anys

Article d'actualitat econòmica del Diari El Mundo on es realitza una entrevista profunda a en Pepe Raventós, on ens descobreix els seus propòsits, somnis i pensaments més íntims.

File
Maig de 2018
Articles

Fuera de Serie

Federico Oldenburg - Espanya

Master of Wine

Un article molt interessant que ens transporta a la increïble historia del segon Master of Wine Espanyol, Fernando Mora, viticultor per casualitat i per enamorament, i que a més a més, fa una selecció dels millors vins per l'estiu: l'Ancestral d'en Pepe Raventós n’és un.

File
Abril de 2018
Articles

Wine Enthusiast

Michael Schachner - Estats Units

Dive into the World of Organic and Biodynamic Wines

Selecció dels millors vins orgànics i biodinamics per l'editor de Wine Enthusiast, Michael Schachner. Entre ells hi trobem el nostre Blanc de Negres, Textures de Pedra.

File
Abril de 2018
Reconeixements

WINE & SPIRITS

Wine & Spirits - Estats Units

TOP OF THE LIST

Blanc de Blancs i De Nit es situen en la posició 7 d'aquesta llista elaborada per Wine & Spirits, on es seleccionen els vins més demanats a copes. Per 4 any consecutiu, Raventós i Blanc, apareix en aquesta llista, en la que cap altre vi espanyol apareix.

File
Març de 2018
Articles

Financial Times

Jancis Robinson - Regne Unit

Jancis Robinson on the wines to serve at a party

La Master of Wine Jancis Robinson ens suggereix la seva més personal selecció de vins per delectar a qualsevol amic o convidat que se'ns presenti a casa. Entre els seleccionats, Raventós i Blanc, l’única bodega d'escumosos d'Espanya.

File
Frebrer de 2018
Reconeixements, Articles

Wine Spectator

Wine Spectator - Estats Units

Compres inteligents

Wine Spectator ha publicat la seva selecció de SMART BUYS, qualitat, valor i consistència defineix la col·lecció dels 200 vins de 60 productors de tot el món, seleccionat pels editors d'aquesta revista. De la Finca, De Nit i Blanc de Blanc es situen a la llista on l'únic escumós espanyol és Raventós i Blanc.

File
Gener de 2018
Articles, Conca

The Boston Globe

Ellen Bhang - Estats Units

Els escumosos espanyols demostren el seu patrimoni

"El llinatge de la família Raventós es remunta a 1497, però no tenen por d'evolucionar. Al 2012, la generació 21 va decidir abandonar la DO Cava per crear una denominació geogràfica més estricta i definida. La varen anomenar Conca del Riu Anoia, on es troba la seva finca biodinàmica. Els seus vins son captivadors i expressen un perfil mineral molt refinat."

File
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.