Enoteca 20 anys

1996 / 1997

Enoteca 20 anys és una dedicatòria que li fa en Pepe Raventós al seu pare, desgorjant vint anys després de la collita, aquelles ampolles del seu cupatge personal que es guarden al cementiri del celler familiar.
Enoteca 20 anys

Enoteca 20 anys reafirma l’immens potencial dels nostres sòls, les nostres varietats autòctones i les nostres vinyes històriques, que ens permeten elaborar aquest escumós que destaca per una frescor sorprenent, una gran acidesa i un increïble equilibri, característiques que només els grans vins, amb el pas dels anys, aconsegueixen.

Collita 1996


Any agrícola fresc i humit. Temperatura mitjana de 14,7ºC (mitjana anual de 15,3ºC) i la pluviometria va ser de 700.8 mm (mitjana anual de 520 mm), dels quals 562 varen ser a la tardor i a l’hivern on es van omplir les reserves dels sòls. Pluges puntuals durant la primavera i abans de la verema. La meteorologia de l’anyada ens va donar una verema de qualitat, sana amb molt bona acidesa.Collita 1997


Any agrícola a temperat i humit. Temperatura mitjana de 16.3ºC (mitjana anual de 15,3ºC) i la pluviometria va ser de 736.1 mm (mitjana anual de 520 mm), dels quals 552 varen ser al hivern on es varen omplir les reserves dels sòls. Primavera i verema amb baixes precipitacions, verema sana i de qualitat.Les altres edicions limitades


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.