Termes i condicions d'us


Reserva de cookies (galetes). Josep Maria Raventós i Blanc SA es reserva el dret d'utilitzar galetes en la navegació de l'usuari pel seu lloc web per facilitar la personalització i comoditat de la navegació. Seguint la política de protecció de dades de l'empresa, Josep Maria Raventós i Blanc SA informa que les galetes s'associen a l'usuari anònim i al seu ordinador i no proporcionen de si el nom i cognoms de l'usuari. L'usuari té la possibilitat de configurar-se el navegador de manera que se l'informi de la recepció de galetes i pot, si vol, impedir que s'instal·lin al seu disc dur. No obstant això, per accedir al web de Josep Maria Raventós i Blanc SA no és preceptiva la instal·lació de galetes.

Protecció de dades. De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, Josep Maria Raventós i Blanc SA informa els usuaris del seu lloc web que les dades personals recollides per l'empresa mitjançant els formularis facilitats a les seves pàgines s'introdueixen en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Josep Maria Raventós i Blanc SA, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. Així mateix, Josep Maria Raventós i Blanc SA informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a l'adreça Josep Maria Raventós i Blanc SA, plaça del Roure s/n, 08770 Sant Sadurní d'Anoia. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per utilitzar-les per tal de fidelitzar la relació entre les parts.

Propietat intel·lectual. Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els textos, imatges, mitjans i formes de presentació i muntatge de les pàgines pertanyen, de si o com a cessionària, a Josep Maria Raventós i Blanc SA. Són, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol i els és aplicable tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp com els tractats internacionals que s'hi refereixen i subscrits per Espanya. Tots els drets reservats. En compliment de la Llei de la propietat intel·lectual es prohibeix expressament la reproducció, distribució, comunicació pública i utilització de la totalitat o part dels continguts de les seves pàgines web sense el consentiment exprés de Josep Maria Raventós i Blanc SA.

Accions legals, legislació aplicable i jurisdicció. Josep Maria Raventós i Blanc SA es reserva així mateix la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda de les seves pàgines web i continguts o per l'incompliment d'aquestes condicions. La relació entre l'usuari i Josep Maria Raventós i Blanc SA es regeix per la normativa espanyola vigent i són competents per decidir sobre qualsevol controvèrsia que es pogués suscitar entre l'usuari i Josep Maria Raventós i Blanc SA, els jutjats o tribunals propis de la localitat de Sant Sadurní d'Anoia.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.