Desembre de 2017
Articles

New York Post

Hannah Sparks - Estats Units

Les millors bombolles

Recomenació de Hannah Sparks de les millors bombolles per donar la benvinguda al any nou. Blanc de Blancs "la crème de la crème."

File
Desembre de 2017
Articles, Conca

USA TODAY

Lauren Mowery - Estats Units

Bubbles beyond Champagne

Recorregut per 10 zones vitícoles del món, entre ells, Conca del Riu Anoia

File
Novembre de 2017
Articles

Wine Spectator

Alison Napjus - Estats Units

Spanish Leaders

La periodista Alison Napjus descriu a Pepe Raventós com a lider dels elaboradors d'espumosos espanyols.

File
Novembre de 2017
Articles

Montreal Gazette

Bill Zacharkiw - Canadà

Top 10 sparkling wines that cost less than $30

El periodista canadenc Bill Zacharkiw escull els Top 10 vins escumosos per sota dels 30$. Amb més de 200 referencies, l'elecció no és fàcil. L'Hereu Blanc de Blancs, es troba entre els seus preferits.

File
Novembre de 2017
Articles

Wine Spectator

Alison Napjus - Estats Units

Spain's Sparkling Revival

La prestigiosa revista americana Wine Spectator destaca Raventós i Blanc com a lider dels escumosos espanyols.

File
Agost de 2017
Articles

The Guardian

Anglaterra

El referent britànic The Guardian publica 3 escumosos capaços de rivalitzar amb els millors Champagnes, Raventós i Blanc, present en aquesta llista de 3.

File
Agost de 2017
Articles

Wine Spectator

Estats Units

La revista americana Wine Spectator, reconeguda per ser una de les més independents del sector, fa una selecció dels millors vins italians, francesos i espanyols. De la Finca i Blanc de Blancs reconeguts per Alison Napjuis.

File
Juny de 2017
Articles

La Vanguardia

Espanya

Ferran Centelles, reconegut mundialment per ser sumiller al El Bulli, ens recomana en aquest artícle de La Vanguardia, els millors rosats per aquest estiu, entre ells, el nostre De Nit.

File
Juny de 2017
Articles

VINPAIR

Estats Units

Vinpair és una de les plataformes on-line més visitades arreu del món. En aquesta ocasió ens presenta els millors vins per acompanyar qualsevol apat estiuenc. Blanc de Blancs, per la seva frescor, ha estat escollit com a ideal per començar qualsevol apat.

File
Abril de 2017
Articles

Vinofil Norway

Noruega

Vinofil, magazine noruec sobre el món del vi, fa una selecció dels 7 millors escumosos. Entre ells De la Finca i Textures de Pedra.

File
Abril de 2017
Articles

The Wall Street Journal

Lettie Teague - Estats Units

La periodista Lettie Teague demana consell als millors summillers d'Estats Units per escollir els millors bars de copes del pais.

File
Març de 2017
Articles, Conca

Daily Mail

Olly Smith - Regne Unit

Pop down the local ...because small growers using indigenous grapes are making some knockout wines “Recently I attended Viñateros, a tasting held by importers and winegrowers focused on Spain. Their passion for wines made from indigenous varieties is underpinned by their belief that great wine is made in the vineyard rather than winemaking technique.” 

File
Març de 2017
Articles

The Whashington Post

David McIntry - Canadà

Set the stage for spring with these 5 wines “Raventós I Blanc està intentant fer valer les bombolles espanyoles al nivell del Champagne, per això els seus vins no estan etiquetats com a Cava.”

File
Frebrer de 2017
Articles

CALGARY HERALD

Geoff Last - Canadà

Top wines from 2016 that can be enjoyed now. “Al crear aquesta llista, potser no busco els millors vins, però vins que representen una selecció que tornaria a provar una vegada rere l’altre perquè et donen plaer en tot moment.”

File
Frebrer de 2017
Articles

SPANISH WINE LOVER

Amaya Cervera - Espanya

Personatges Pepe Raventós. “Tras cinco años residiendo en Nueva York para abrir el mercado norteamericano y llenarse de distancia y perspectiva, ahora se muestra labrando con su caballo Bru y su cachorro de Labrador, al que han bautizado Bronx en recuerdo de la aventura americana.”

File
Gener de 2017
Articles

Wine Whath

Japó

La revista japonesa dedicada al mundo del vino, nos dedica una doble paginación, en la que explica la tradición vitícola de nuestra finca así como los mejores maridajes para nuestros espumosos más solicitados en el país.

File
Gener de 2017
Articles

WINE ENTHUSIAST

Michael Schachner - Estats Units

Sparkling Wines For Every Occasion and Budget. Selecció dels millors escumosos d’arreu del món, en el que Manuel Raventós Negra 2007, esdevé l’elecció del editor.

File
Gener de 2017
Articles

BLOOMBERG BUSINESS

Elin McCoy - Estats Units

Can Cava Convince the World It’s Worth $200 a Bottle? “Les coses van començar a canviar fa uns anys, quan el propietari rebel de la gran valorada bodega Raventós i Blanc va declarar que la imatge del cava era dolenta i que no posaria mai més aquesta paraula en les seves etiquetes.”

File

Descobreix més sobre Raventós i Blanc!


T'expliquem les anècdotes i novetats que passen a cada racó de la finca.
Des del celler fins a la granja.

Subscriu-te

Si vols viure el dia a dia a la finca
Segueix-nos a @raventosiblanc