Setembre de 2019
Articles, Conca

Utzás

La revista hongaresa Utzás dedica un article sencer a la seva revista sobre la història del món del cava i destaca la trajectòria de Raventós i Blanc.

File
Setembre de 2019
Articles, Conca

Gusto

La revista hongaresa Gusto dedica un article sencer a la seva revista a la història del món del vi i del cava i anomena i destaca la feina de Raventós i Blanc amb Conca del Riu Anoia.

File
Agost de 2019
Articles

Wine & Spirits

Patricio Tapia dedica a Wine & Spirits un article sencer als cellers més "ancient" del Penedès. Entre ells, destaca Can Sumoi.

File
Juliol de 2019
Articles

Seen Magazine

Els experts i crítics en vins de la revista de Michigan, Seen Magazine, comparteixen els seus consells a l'hora de celebrar un tast / sopar maridatge amb amics a casa. Elie Wine Co proposa el nostre De Nit.

File
Abril de 2019
Articles

Vinoteque Japan

La prestigiosa revista japonesa Vinoteque dedica una página entera a Raventós y Blanc.

File
Abril de 2019
Articles

Travel Leisure

Tom Vanderbilt escriu un article a la revista Travel Leisure sobre el Penedès i Sant Sadurní d'Anoia. En el mateix, destaca Raventós i Blanc com un dels cellers punteres de la zona i recorda amb nostàlgia la visita que va fer a la nostra finca.

File
Frebrer de 2019
Reconeixements, Articles

Forbes

Leslie Lemont recomana a Forbes elMas del Serral. Afirma que: "si el tastes amb un Champagne, no podràs dir la diferència, i alguns fins i tot podrien triar aquest".

File
Gener de 2019
Articles

Financial Times

Estados Unidos

Article escrit per Nicholas Lander on destaca la qualitat del restaurant coreà Soogil de Nova York, pels seus plats, preu i per la qualitat dels vins. Com el nostre Blanc de Blancs 2016 ofert a copes.

File
Gener de 2019
Articles, Tast

International Wine Review

International Wine Review revela els millors vins que van provar el 2018. Entre tots ells, organitzats per països, trobem els nostres vins escumosos: De la Finca, Blanc de Blancs i De Nit.

File

Descobreix més sobre Raventós i Blanc!


T'expliquem les anècdotes i novetats que passen a cada racó de la finca.
Des del celler fins a la granja.

Subscriu-te

Si vols viure el dia a dia a la finca
Segueix-nos a @raventosiblanc