Desembre de 2020
Articles

ABC

Juan Fernández Cuesta

El reconegut crític espanyol Juan Fernández Cuesta selecciona el nostre De la Finca com un dels millors vins per celebrar les festes. A més, de nomenar-lo com “un blanc immens” en la seva nota de tast, el puntua amb 94 punts

File
Desembre de 2020
Articles

Forbes

La revista de negocis i empresa: Forbes de República Txeca, selecciona 12 escumós de tot el món per celebrar les festes. De la Finca 2015 és l'únic escumós espanyol seleccionat en les llista del periodista, el defineix com lleuger i elegant.

File
Desembre de 2020
Articles

Club de Gourmets

En l'article "Més enllà del Cava" on Ignacio Crespo parla sobre les noves denominacions d'origen, selecciona Textures de Pedra 2011 i Manuel Raventós 2012 entre les seves recomanacions més destacades. Aquests estan puntuats amb 97 i 96 punts respectivament, en les seves notes de tast dels dos surten destacats com escumós molt elegants.

File
Novembre de 2020
Articles

Falstaff

La revista alemanya Fastaff en el seu article "els escumós que cal descobrir", parla sobre Raventós i Blanc parlant de les persones darrere del celler Manuel Raventós i Pepe Raventós. A més, destaquen a Textures de Pedra 2014 entre els millors escumosos d'Espanya amb 93+ punts

File
Novembre de 2020
Articles

Miguel Hudin

El blog de periodista Miguel Hudin dedica una article sencer a la nova anyada de Textures de Pedra elevant-lo i puntuant l’escumós amb 93 punts

File
Novembre de 2020
Articles

La Vanguardia

La prestigiosa capçalera nacional; La Vanguardia, en primícia va anunciar el nou projecte solidari de Raventós i Blanc al costat de la presó de Can Brians, tant en l'edició paper com en la línia. Explicant tota la història d'aquest nou projecte de Pepe Raventós: iniciativa solidària del celler per facilitar la reinserció social laboral a partir de la producció d'un xarel·lo ecològic (Ciutat Nua).

File
Juliol de 2020
Articles

Elle Gourmet

A Elle Gourmet tasten el vi natural de Pepe Raventós. Afirmen, "és l'interessant resultat de la fiolosofía del seu autor, Pepe Raventós, i dels principis de la viticultura biodinàmica."

File
Maig de 2020
Articles

Wine Spectator

A la revista Wine Spectaror, prestigiosa revista nord-americana, el Top sommelier Aldo Sohm proposa el nostre escumós Blanc de Blancs 2016 com el vi a acompanyar un maridatge perfecte amb pollastre fregit.

File
Maig de 2020
Articles

Gourmets

La prestigioses revista gastronòmica i de vins espanyola; Gourmets es fa ressò de la nostra iniciativa solidària amb els sanitaris en el seu reportatge sobre cellers que donen i conviden.

File
Maig de 2020
Articles

The Wall Street Journal

Lettie Teague. escriu sobre com el món de l'vi s'adaptarà a la nova realitat.

File
Març de 2020
Articles

International Wine Review

Michael Potashnik escriu una review sobre el nostre Textures de Pedra.

File
Març de 2020
Articles, Entrevistes

Noble Rot

Dan Keeling escriu un article sobre les varietats autòctones de Catalunya i els vins més interessants, entre els quals destaca els de Raventós i Blanc y los de Can Sumoi.

File

Descobreix més sobre Raventós i Blanc!


T'expliquem les anècdotes i novetats que passen a cada racó de la finca.
Des del celler fins a la granja.

Subscriu-te

Si vols viure el dia a dia a la finca
Segueix-nos a @raventosiblanc