Desembre de 2018
Articles

Etiqueta

Venezuela

La revista veneçolana Etiqueta escriu un article sobre Raventós i Blanc i Conca del Riu Anoia on destaca la nostra llarga tradició vitivinícola i com, de la mà de Mikel Aramburu i de Importadora Iregua nostres vins arriben a Veneçuela.

File
Desembre de 2018
Articles

Falstaff

Suïssa

La revista veneçolana Etiqueta escriu un article sobre Raventós i Blanc i Conca del Riu Anoia on destaca la nostra llarga tradició vitivinícola i com, de la mà de Mikel Aramburu i de Importadora Iregua nostres vins arriben a Veneçuela.

File
Desembre de 2018
Reconeixements

Wine & Spirits De la Finca Top 100 wines of 2018

De la Finca 2013 és guardonat per Wine & Spirits com el millor escumós espanyol 2018.

File
Desembre de 2018
Entrevistes, Conca

Sommelier

Perú

Entrevista a Pepe Raventós per la revista Sommelier, del Perú. Pepe ens parla d'història, de tradició, de Conca del Riu Anoia i de Mas del Serral.

File
Desembre de 2018
Articles, Conca

Revista H

Perú

Article escrit per Pepe Raventós on ens confessa, entre altres, que se sent més un viticultor que un enòleg, que ha trobat el camí en què està còmode, està tranquil i gaudeix del moment. Ens vam quedar amb el seu següent afirmació: "la grandesa del vi està en l'origen, no en el mètode". L'origen és natura. I el nostre paper, com creadors de vins, és interpretar què és el més pur i traslladar-lo a una ampolla, sense filtres. "

File
Agost de 2018
Articles

La Vanguardia

Ramón Francàs - Espanya

Raventós i Blanc torna als origens

La Vanguardia publica un article on en Pepe Raventós, reivindica la finca i el roure de la família Raventós. En aquest article on es parla de conquistar el mercat espanyol, de les vendes en exportació i de l’herència de la família, l'autor escriu "Raventós i Blanc esta considerado el elaborador que marca tendencia con el vino espumoso biodinamico de referencia en el mundo".

File
Maig de 2018
Articles, Entrevistes

El Mundo

Victoria Gallardo y Javier Luengo - Espanya

De Nova York a la vinya per viure 100 anys

Article d'actualitat econòmica del Diari El Mundo on es realitza una entrevista profunda a en Pepe Raventós, on ens descobreix els seus propòsits, somnis i pensaments més íntims.

File
Maig de 2018
Articles

Fuera de Serie

Federico Oldenburg - Espanya

Master of Wine

Un article molt interessant que ens transporta a la increïble historia del segon Master of Wine Espanyol, Fernando Mora, viticultor per casualitat i per enamorament, i que a més a més, fa una selecció dels millors vins per l'estiu: l'Ancestral d'en Pepe Raventós n’és un.

File
Abril de 2018
Articles

Wine Enthusiast

Michael Schachner - Estats Units

Dive into the World of Organic and Biodynamic Wines

Selecció dels millors vins orgànics i biodinamics per l'editor de Wine Enthusiast, Michael Schachner. Entre ells hi trobem el nostre Blanc de Negres, Textures de Pedra.

File
Abril de 2018
Reconeixements

Wine & Spirits

Wine & Spirits - Estats Units

TOP OF THE LIST

Blanc de Blancs i De Nit es situen en la posició 7 d'aquesta llista elaborada per Wine & Spirits, on es seleccionen els vins més demanats a copes. Per 4 any consecutiu, Raventós i Blanc, apareix en aquesta llista, en la que cap altre vi espanyol apareix.

File
Març de 2018
Articles

Financial Times

Jancis Robinson - Regne Unit

Jancis Robinson on the wines to serve at a party

La Master of Wine Jancis Robinson ens suggereix la seva més personal selecció de vins per delectar a qualsevol amic o convidat que se'ns presenti a casa. Entre els seleccionats, Raventós i Blanc, l’única bodega d'escumosos d'Espanya.

File
Frebrer de 2018
Reconeixements, Articles

Wine Spectator

Wine Spectator - Estats Units

Compres inteligents

Wine Spectator ha publicat la seva selecció de SMART BUYS, qualitat, valor i consistència defineix la col·lecció dels 200 vins de 60 productors de tot el món, seleccionat pels editors d'aquesta revista. De la Finca, De Nit i Blanc de Blanc es situen a la llista on l'únic escumós espanyol és Raventós i Blanc.

File
Gener de 2018
Articles, Conca

The Boston Globe

Ellen Bhang - Estats Units

Els escumosos espanyols demostren el seu patrimoni

"El llinatge de la família Raventós es remunta a 1497, però no tenen por d'evolucionar. Al 2012, la generació 21 va decidir abandonar la DO Cava per crear una denominació geogràfica més estricta i definida. La varen anomenar Conca del Riu Anoia, on es troba la seva finca biodinàmica. Els seus vins son captivadors i expressen un perfil mineral molt refinat."

File

Descobreix més sobre Raventós i Blanc!


T'expliquem les anècdotes i novetats que passen a cada racó de la finca.
Des del celler fins a la granja.

Subscriu-te

Si vols viure el dia a dia a la finca
Segueix-nos a @raventosiblanc