Desembre de 2020
Tast

Daily Seven Fifty

El nostre De Nit: "estúpidament deliciós". Diferents experts del món del vi recomanen els seus escumosos preferits per celebrar el cap d'any a l'article "What Corks Will Wine Pros Be Popping on NYE". Andy Myers, beverage director del grup de José Andrés ThinkFoodGroup, recomana el nostre De Nit per acomiadar l'any, amb una descripció molt singular d'aquest,i parla amb molt de carinyo i respecte de Pepe Raventós.

File
Desembre de 2020
Tast

Wine & Spirits

Textures de Pedra 2013 únic escumós espanyol escollit en el seu recull anual dels millors vins per comprar d’aquest 2020, per la prestigiosa revista de el sector Wine & Spirits, a més de puntuar-lo amb 93 punts.

File
Desembre de 2020
Articles

Club de Gourmets

En l'article "Més enllà del Cava" on Ignacio Crespo parla sobre les noves denominacions d'origen, selecciona Textures de Pedra 2011 i Manuel Raventós 2012 entre les seves recomanacions més destacades. Aquests estan puntuats amb 97 i 96 punts respectivament, en les seves notes de tast dels dos surten destacats com escumós molt elegants.

File
Novembre de 2020
Tast

The Washington Post

Dave McIntyre

De Nit qualificat com extraordinari i sublim pel crític Dave Mcintyre en el prestigiós diari americà: The Washington Post. El nostre escumosos és seleccionat entre els 5 vins del moment i de gran valor "Great Value”, entre opcions de tot el món.

File
Novembre de 2020
Articles

Falstaff

La revista alemanya Fastaff en el seu article "els escumós que cal descobrir", parla sobre Raventós i Blanc parlant de les persones darrere del celler Manuel Raventós i Pepe Raventós. A més, destaquen a Textures de Pedra 2014 entre els millors escumosos d'Espanya amb 93+ punts

File
Novembre de 2020
Articles

Miguel Hudin

El blog de periodista Miguel Hudin dedica una article sencer a la nova anyada de Textures de Pedra elevant-lo i puntuant l’escumós amb 93 punts

File
Novembre de 2020
Tast

Wine Enthusiast

Michael Schachner.

De la Finca 2016 qualificat com un tresor amagat entre la selecció de vins espanyols del crític de vi Michael Schachner. En el seu article: "There 'sa Spanish Wine for Every Drinker" De la Finca és l'únic escumós en la seva selecció dels tresors ocults "Hidden Gems". A més, el crític el puntua amb 91 punts.

File
Novembre de 2020
Entrevistes

Planeta Vino

Pepe Raventós és seleccionat entre els 100 creadors de el vi Espanyol. En el monogràfic de Planeta Vi on realitza una entrevista d'una pàgina explicant la seva trajectòria en el món vitícola.

File
Octubre de 2020
Llibres

Wine from another galaxy

Noble Rot

La revista de moda anglesa Noble Rot creada per Dan Keeling i Mark Andrew, ha editat un llibre sobre els viatges realitzats per "Rotter's trips"; a la parada del Penedès apareix en primer lloc Pepe Raventós explicant els seus projectes vitícoles: Can Sumoi Raventós i Blanc i Vins Pepe Raventós

File
Octubre de 2020
Tast

Restauradores 224

En el recopilatori dels millors vins d'Espanya de la revista Restauradors trobem; En l'apartat dels millors escumosos nostre Textures de Pedra 2014, sitaut en el pòdium d’aquesta selecció amb 94,5 punts.

Octubre de 2020
Tast

Wine Spectator

Alison Napjus

Al número d'octubre de la prestigiosa revista americana del sector, Wine Spectator, On la crítica de vins: Alison Napjus, selecciona entre la seva recomanació de vins espanyols a Manuel Raventós 2012 , Blanc de Blanc 2017 i De Nit 2017. Puntuant-los amb 91, 90 i 89 punts respectivament.

File
Juliol de 2020
Articles

Elle Gourmet

A Elle Gourmet tasten el vi natural de Pepe Raventós. Afirmen, "és l'interessant resultat de la fiolosofía del seu autor, Pepe Raventós, i dels principis de la viticultura biodinàmica."

File
Juliol de 2020
Conca

Wine & Spirits

Els nostress Blanc de Blancs i De Nit, inclosos en la lista dels millors vins de Wine & Spirits.

File
Juliol de 2020
Tast

The New York Times

Eric Asimov

El reconegut crític Eric Asimov, ha triat De Nit per a la seva selecció de 12 escumós per a l'estiu en el diari de referència mundial: The New York Times . En l’article “12 Summer Sparkling Wines, Because who needs a Reason”, elevant el nostre rosat i la seva vinificació.

File
Juny de 2020
Conca, Tast

Mi Vino

Al número de Juny de la revista MIVINO no només apareixem amb el nostre escumós Blanc de Blanc, sinó que en la secció: Història i Curiositats de el vi escriuen sobre Raventós i Blanc i la recuperació de la tracció animal al celler. "Raventós i Blanc, abanderats de la viticultura biodinàmica - per a ells," més que una connexió espiritual entre l'home, l'animal, la planta i la terra "

File
Maig de 2020
Conca, Tast

Wine & Whiskey Globe

J.P. Anderson pregunta a la top sommelier Belinda Chang sobre els seus top 5 de vins escumosos. I Raventós i Blanc de Nit apareix en la llista dels seus preferits.

File
Maig de 2020
Entrevistes

Bodeboca

El conegut Magazine Vignerons, d'una de les principals botigues en línia d'Espanya, BodeBoca, dedica la seva portada a una entrevista a Pepe Raventós.

File
Maig de 2020
Articles

Wine Spectator

A la revista Wine Spectaror, prestigiosa revista nord-americana, el Top sommelier Aldo Sohm proposa el nostre escumós Blanc de Blancs 2016 com el vi a acompanyar un maridatge perfecte amb pollastre fregit.

File
Maig de 2020
Articles

Gourmets

La prestigioses revista gastronòmica i de vins espanyola; Gourmets es fa ressò de la nostra iniciativa solidària amb els sanitaris en el seu reportatge sobre cellers que donen i conviden.

File
Maig de 2020
Articles

The Wall Street Journal

Lettie Teague. escriu sobre com el món de l'vi s'adaptarà a la nova realitat.

File
Abril de 2020
Reconeixements, Tast

Wine & Spirits

Rachel DelRocco escriu sobre Raventós i Blanc recomanatnt l'escumós Textures de Pedra.

File
Març de 2020
Tast

Jancis Robinson

Jancis Robinson cata Mas del Serral 2007 de Pepe Raventós.

File
Març de 2020
Tast, Articles

International Wine Review

Michael Potashnik escriu una review sobre el nostre Textures de Pedra.

File
Març de 2020
Articles, Entrevistes

Noble Rot

Dan Keeling escriu un article sobre les varietats autòctones de Catalunya i els vins més interessants, entre els quals destaca els de Raventós i Blanc y los de Can Sumoi.

File
Frebrer de 2020
Reconeixements, Tast, Conca

Wine & Spirits

Manuel Raventós 2012, amb 94 puntos, està entre els millors 100 vinos de 2019 per Wine & Spirits.

File
Frebrer de 2020
Reconeixements, Tast

Food & Wine

Ray Isle recomana Blanc de Blancs entre els millorsHomestead Wines a Food& Wine.

File
Frebrer de 2020
Tast, Reconeixements

Vinous

Neal Martin cata Mas del Serral 2009 de Pepe Raventós.

File
Gener de 2020
Llibres

The New Vignerons

The New Vignerons. Article Raventós i Blanc i Pepe Raventós

File
Gener de 2020
Llibres

Wine Revolution

Wine Revolution by Jane Anson. Raventós i Blanc

File
Gener de 2020
Llibres

Wine Simple

Wine Simple. Raventós i Blanc

File
Gener de 2020
Llibres

World Encyclopedia of Champagne & Sparkling Wine

World Encyclopedia of Champagne & Sparkling Wine. Raventós i Blanc

File

Descobreix més sobre Raventós i Blanc!


T'expliquem les anècdotes i novetats que passen a cada racó de la finca.
Des del celler fins a la granja.

Subscriu-te

Si vols viure el dia a dia a la finca
Segueix-nos a @raventosiblanc