Desembre de 2021
Tast, Reconeixements

Mi Vino

¡Oh , Blanca Navidad

De la Finca 2018 encapçala el tast de desembre de la revista del món del vi Mi Vino. Dedicant una nota de tast refrescant: “Aromes molt fines i complexes que recorden fenc, flors silvestres i detalls de pa ratllat i ametlla crua. Elegant al paladar amb una estructura que fa que els matisos perdurin en el temps. La seva sensació de frescor i salinitat és la clau de la seva versatilitat gastronòmica.”

File
Desembre de 2021
Articles, Tast

Spanish Wine Lover

Amaya Cervera

Una selección de burbujas para descorchar estas fiestas

Certament el millor regal d'aquest Nadal és brindar amb Mas del Serral. Segons la periodista i crítica de vins recomana enèrgicament la D.O de la Conca del Riu Anoia destacant apasionadament la Cuvee del Mas del Serral.

File
Desembre de 2021
Articles, Tast

Gastroactitud

Federico Oldenburg

Burbujas para todos: 10 espumosos para 10 personalidades

El nostre Enfant terrible escumós, Textures de Pedra 2016 és triat pel crític de vins en la seva selecció de 10 escumosos i les seves personalitats. En aquest cas aquesta cuvee va dirigida als més llunàtics del terroir. Aquest mousseaux ho defineix com una bomba mineral de la Conca del Riu Anoia. Frescor, tensió i direcció.

File
Desembre de 2021
Articles, Tast

The New York Times

Eric Asimov

“Seeing 2021 Out With a Pop, a Pour and a Fizz”

El cèlebre crític de vins nord-americà Eric Asimov ens menciona per tercer any consecutiu el nostre escumós De Nit 2018 al prestigiós diari novaiorquès. Asimov incideix que és el “best deal” de tots els escumosos espanyols. Aquesta Cuvee elaborada amb tres varietats tradicionals del cava per excel·lència — Parellada, Macabeu i Monastrell —és coronat on la frase: “sec, picant i molt deliciós”.

File
Juny de 2021
Articles, Tast

Esquire

Santiago Rivas

El mitja disruptiu Esquire tria la nova anyada de Manuel Raventós 2013 com l'únic escumós entro a la selecció dels 10 millors vins espanyols a parti de 50 €.

File
Juny de 2021
Reconeixements, Tast

Wine & Spirits

Joshua Greene

La revista nord-americana de vins amb més tirada en el mercat nord-americà; Wine & Spirits, ens puntua de forma excepcional la nostra anyada 2018 De Nit. En l'edició del mes d'Agost de Wine & Spirits el nostre De Nit 2018 està present a la llista de "Best Buy", i premiat amb 94 punts, amb una bonica cita de Joshua Greene.

File
Abril de 2021
Articles, Tast

Revista Restauradore

Textures de Pedra marida a la perfecció amb la cuina del xef Rafa Soler, elegint-lo com l'únic escumós amb què recomana fer un maridatge amb una de les 3 receptes que comparteix. La revista restauradors realitza un reportatge sobre el restaurant Audrey's del xef Rafa Soler Audrey's, al comparteix 3 receptes de la seva cuina, acompanyant aquestes receptes amb el maridatge perfecte

File
Frebrer de 2021
Articles, Tast

USA TODAY

De Nit en directe a la televisió americana. Vanessa Price, al programa matinal d'estat units USA TODAY, mostra les seves recomanacions per a celebrar Sant Valentí. De Nit és la seva primera suggeriment i el maridar amb Sushi, definint-lo com una opció perfecte.

File
Gener de 2021
Tast, Articles

Cosmopolitan

La revista de moda internacional selecciona Blanc de Blancs com un escumós deliciós de beure i que te poc grau alcohòlic. Al divertit article de la periodista Rozalynn S. Frazier "16 vins estel·lars de baixa graduació que no donen ressaca" Blanc de Blancs és l'únic escumós espanyol entre els vins seleccionats de tot el món.

File
Gener de 2021
Tast

Selectus Wine

Textures de Pedra 2016 un dels vins favorits per celebrar les festes segons Javier Alaya. En el primer número de l'any de Selectus Wine es nomenen els millors escumosos per celebrar les festes en l'article "Bombolles de celebració", on destaquen la nova anyada de Textures de Pedra.

File

Descobreix més sobre Raventós i Blanc!


T'expliquem les anècdotes i novetats que passen a cada racó de la finca.
Des del celler fins a la granja.

Subscriu-te

Si vols viure el dia a dia a la finca
Segueix-nos a @raventosiblanc