El Club 1497 és un punt de trobada pels amics de la nostra família d'escumosos


Al Club 1497 volem compartir amb tu la passió que tenim a Raventós i Blanc per la nostra terra i per tot allò que fa possible la nostra feina. Volem oferir la possiblitat d'endinsar-vos en les petites i grans experiències del dia a dia d'una finca vitícola; de la vida a la granja. I, per descomptat, tot el que precedeix a la verema fins a obtenir l'escumós que busquem.

Aquí, podràs sentir de prop les feines del viticultor; l’evolució i criança dels nostres escumosos.

Tres enviaments exclusius

Seleccions realitzades per Manuel Raventós dels escumosos més idonis per cada moment de l'any

Formant part del Club 1497 rebràs tres enviaments anuals amb una selecció realitzada personalment per Manuel Raventós d'aquells escumosos que considera ideals per cada moment de l'any; sempre buscant l'exclusivitat que difícilment es pot trobar en botigues.

Edicions limitades

Accés a anyades especials i a escumosos exclusius

Pels més col·leccionistes i amants dels vins de guarda, o per aquells que vulguin degustar i provar les edicions més limitades de casa nostra; oferirem un nombre tancat d'anyades especials, els millors Cuvées; els vins naturals de garatge; o fins i tot algunes ampolles del seu projecte més íntim i personal: Mas del Serral.

Trobades 1497

Vols acompanyar-nos en, tastos, sopars i experiències úniques?

Per últim, i perquè el vi sempre és evolució, aprenentatge i celebració, trobarem ocasions per tastar junts, reunir-nos al voltant d'una taula plena de vins; festejar tot el que es pugui i descobrir vins de qualsevol lloc del món. I així, poc a poc, conèixer-nos millor i aprofundir en aquesta passió pel món del vi que ens uneix.

Si vols conèixer i gaudir de les feines a les vinyes, ser el primer en tastar les noves anyades, acompanyar-nos en tastos, festes i tenir accés a edicions limitades, benvingut!

Per tot això i molt més, el Club 1497 comença la seva aventura!

Vull formar part del club!

Descobreix més sobre Raventós i Blanc!


T'expliquem les anècdotes i novetats que passen a cada racó de la finca.
Des del celler fins a la granja.

Subscriu-te

Si vols viure el dia a dia a la finca
Segueix-nos a @raventosiblanc