Preguntes Freqüents

El cost fixe del club a l'any és de 290€ (IVA i enviament inclosos). Aquest et dóna dret als tres assignacions anuals fixes. Es renovarà anualment la quota si no es comunica un mes abans de la caducitat de la mateixa a club1947@raventos.com

El cobrament es realitza en el moment de l’alta de la subscripció.

La subscripció és vigent fins al 31 de desembre, gaudint sempre dels tres enviaments exclusius independentment de la data de registre.

La subscripció és renova de maner automàtica el mes de gener. Qualsevol baixa s’ha de comunicar abans del 31 de desembre al correu club1497@raventos.com

Enviant un correu electrònic a: club1497@raventos.com

No, el cost anual pot variar i Raventós i Blanc ho comunicarà sempre abans de la seva renovació. Els vins, esdeveniments, visites...també poden variar cada any.

Els enviaments exclusius que apareixen en la web en el moment de registre en el Club1497 seran els que rebràs a casa; tanmateix, poden estar subjectes a canvi segons disponibilitat, però en tal cas sempre seran de cost / característiques similars.

Els enviaments exclusius seran objecte de canvi cada 31 de gener; sigui segons nova anyada, o segons producte; però sempre amb cost i característiques similars; buscant allò especial i exclusiu.

Sí, les edicions limitades seran sempre cobrades a part.

Envia un correu a: club1497@raventos.com

Els enviaments els repartirem en tres cops d'any. Avisarem amb antelació sobre les dates exactes.

El preu dels enviaments està inclòs en el preu del vi en tots els enviaments nacionals. En el cas d’enviaments internacionals es cobrarà a part.

Si tens alguna consulta amb la teva comanda pots enviar-nos un correu electrònic a: club1497@raventos.com

Només has d’enviar un correu electrònic a: club1497@raventos.com

De moment no tenim disponible aquesta modalitat.

Anirem informant constantment sobre tots els nostres vins i escumosos i les seves novetats.

El cost fix és el de les tres assignacions anuals. A part, dependrà de les compres de les edicions limitades que facis com a membre.

Sí, sempre que s’avisi amb antelació.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.