El bateria de Coldplay visita Raventós i Blanc

Will Champion al Clos del Serral

De l’Estadi Olímpic Lluís Companys a la nostra granja familiar. Dels decibels i eufòria a la pau i tranquil·litat. De l’emoció de la música a la passió per la viticultura. La visita de Will Champion, bateria i segona veu de Coldplay, a Raventós i Blanc ha estat un Viva la Vida, una manera de compartir les múltiples connexions entre una bona cançó i un bon vi, dos plaers que desperten tots els nostres sentits.

La tornada dels britànics Coldplay a Barcelona ha suposat una nova fita musical per a la ciutat, que ha viscut 4 dies de concert entre els passats 24 i 28 de maig. Una cita més que esperada, com demostren les 200.000 entrades venudes; que han permès penjar el cartell de sold out a cadascun dels recitals per presentar el seu darrer disc Music of the Spheres.

Entre aquest quartet de dies festivalers, la banda en va fixar un de descans, divendres 26. Un dia per recuperar forces abans d’acabar de lliurar-se al públic durant un cap de setmana que molts recordaran per sempre. Però un dels seus membres, el bateria i la segona veu del grup, Will Champion, el va voler aprofitar per conèixer la nostra finca familiar acompanyat per Pepe Raventós.

Will amb l’equip de Raventós i Blanc

Aquest completíssim músic i compositor és un apassionat del món del vi i soci del restaurant londinenc Noble Rot, on va descobrir alguns dels nostres vins. Així, no va dubtar a fer servir el seu dia lliure per respirar aire fresc visitant el lloc on neixen alguns dels que coneix i gaudeix ocasionalment. Els seus preferits: Mas del Serral i Xarel·lo del Noguer, de Vins Pepe Raventós, La Rosa de Can Sumoi o el nostre De Nit; wine-stars que mai no poden faltar en un bon escenari.

Durant la visita, en què va disculpar la seva absència en última instància el guitarrista del grup, Jonny Buckland; Champion va poder descobrir la nostra finca, les seves vinyes, dedicant especial atenció al Clos del Serral, i al celler. Així, va quedar fascinat amb les feines de tracció animal, la piscina de fòssils i la biodiversitat que es reuneix entre arbres, ocells, vinyes i el llac.

Will Champion tastant la vertical de Mas del Serral

Després d’un breu aperitiu al Mas del Serral, Champion i part de l’equip van participar en un tast d’alguns dels nostres vins com Xarel·lo del Noguer 2019 i 2021 de Vins Pepe Raventós, Enoteca Manuel Raventós 2001 i una vertical de Mas del Serral (anyades 2007, 2010 i 2011). El músic, malgrat conèixer-ne la majoria, va quedar fascinat per la qualitat de tots.

Aquest va ser el precedent a un distès i agradable menjar celebrat a la Sala Manuel Raventós. Amanida de xató, ànec amb prunes i macedònia de fruits vermells amb mascarpone; tot això acompanyat amb Xarel·lo 2022 de Can Sumoi, Bastard Negre 2019 de Vins Pepe Raventós i Textures de Pedra 2018. Una bona manera d’acabar una jornada en què aquest talentós bateria va canviar les notes musicals per notes de tast.

Un diumenge al “Paradise”

El baterista va acabar tan content amb la visita que no va dubtar a oferir entrades per a tot l’equip de Raventós i Blanc a l’últim dels concerts a la Ciutat Comtal.

La notícia va ser una autèntica revolució a tots els departaments i gairebé tota la plantilla va canviar els seus plans de diumenge a la tarda per poder gaudir d’una oportunitat única.

Will Champion bateria i segona veu

La gran festa va començar amb les actuacions dels grups teloners: Ona Mafalda i els escocesos CHVRCHES. Encara que, sens dubte, el millor no havia arribat.

Amb un públic expectant, els quatre membres de Coldplay van sortir a l’escenari, amb Will Champion al capdavant de la fila. Llums, focs artificials, globus. Pura màgia visual per donar la benvinguda a la banda, que va oferir un xou espectacular amb nous temes i altres de tan populars com Yellow, Fix You o A Sky full of Stars.

Després del concert, part de l’equip va assistir a l’after party. Un passi exclusiu, reservat per a poc més de 100 persones. Menjar, beguda, música… I, entre tot això, Chris Martin, a qui vam poder tenir molt a prop per tancar una jornada magnífica. Mai no hauríem pogut imaginar Something Just Like This.

Equip de Raventós i Blanc al concert de Coldplay a Barcelona

Deixa el teu comentari

La teva direcció de correu mai serà compartida. Els camps marcats amb * son obligatoris.